Τι σημαίνει Refurbish Desktop  / Laptop ?

Τα refurbish Desktop  / Laptop είναι υπολογιστές, ΜΟΝΟ από επώνυμους αξιόπιστους κατασκευαστές στον χώρο της τεχνολογίας,που έχουν χρησιμοποιηθεί από εταιρίες και οργανισμούς για εφαρμογές γραφείου και χρήση internet και όχι από ιδιώτες. Ο χρόνος που έχουν δουλέψει τα μηχανήματα είναι ελάχιστος έως μικρός και γίνεται λεπτομερής έλεγχος της κατάστασής τους ώστε να πάρουν πιστοποίηση refurbished και ΔΕΝ έχουν παρουσιάσει ΠΟΤΕ τεχνικό πρόβλημα.


 Έχουν εγγύηση τα Refurbish Desktop / Laptop ?

Όλα μας τα Desktop / Laptop έχουν γραπτή εγγύηση καλής λειτουργιάς 1 έτους με άμεση επισκευή ή αντικατάσταση.
Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους τεχνικούς με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής

Σημείωση: Η εγγύηση δεν καλύπτει τις μπαταρίες των Laptop


Ελέγχονταιτα Refurbish Desktop / Laptop ?

Αξίζει να σημειωθεί πως τα refurbished μηχανήματα περνάνε διπλή διαδικασία ελέγχου. Ελέγχονται και πιστοποιούνται από μεγάλους οίκους του εξωτερικού (Αγγλία, Γερμανία κλπ.)που αναλαμβάνουν την παραλαβή, τον έλεγχο και το refurbishing των μηχανημάτων και σε δεύτερο χρόνο ελέγχονται από έμπειρο τεχνικό της εταιρίας μας για τυχόν προβλήματα λόγω μεταφοράς.
Τα  μηχανήματα μας ενδέχεται να έχουν φυσιολογική φθορά χρήσης ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ Ή ΓΡΑΤΖΟΥΝΙΕΣ


Τι περιλαμβάνουν τα Refurbish Laptop ?
Τα Refurbish laptop μας, εφόσον δεν αναφέρεται κάτι άλλο στην περιγραφή, έρχονται σε εσάς έτοιμα προς χρήση μαζί με τον φορτιστή τους καθώς και τα απαραίτητα προγράμματα για βασική χρήση (browser, openoffice, antivirus κλπ).